Enric Gràcia, micòleg i presentador de Caçadors de Bolets, s’ha desplaçat fins a la capital de la comarca per donar una lliçó de com arrencar els fongs. En declaracions exclusives al blog, ens ha comentat que no és temps de xampinyons, tot i que últimament han proliferat en zones on les línies d’alta tensió tenen més protagonisme.
Finalment l'han arrencat davant l'atenta supervisió de membres especialitzats de la Ribagorça Botànica. Actualment es conserva en un pot amb formol dins del laboratori del col•legi, junt a un fetus d’un animal no identificat.
mmmm... apasionante, realmente apasionante!
ResponEliminaOstres, o sigui que això és un arbre? Sempre havia pensat que era una escultura moderna....
ResponEliminaMiquela
si Miquela, podria ser El oso y el Madroño de Pont (versió neorealista), però en realitat està beneït per Tita Cervera, o sigui que deu ser un arbre.
ResponEliminaLaguía
Aquesta informació es falsa. Fa 20 anys ja va sortir un o dos xampinyons o bolets. Suposo que els periodistes de aquest blog son massa joves o la professora de ciencies no es va informar bè. També el fet que ens várem cruspir el xampinyo en lloc de conservarlo en formol, pot haver contribuit a la confussió. De totes maneres, la formació de qualsevol forma de vida en aquell vell tronc, es notícia en si mateixa.
ResponElimina