Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dimecres, 29 de juny del 2011

L’Editorial Desnivel publica el llibre de visites del refugi de Colomers.

La literatura està d’enhorabona, l’editorial Desnivel, coneguda també per haver creat la revista d’escalada amb el mateix nom, ha publicat un nou treball. Es tracta del llibre de visites del refugi de Colomers. Segons el director és “un reflex èpic de l’esforç humà, una oda a l’esperit de superació només comparable a l’Odissea d'Homer”.
Ha estat nominat al premi Nobel de literatura, tot i que en principi no té una estructura molt clara. Podem trobar signatures dels excursionistes amb la data del dia de visita, dibuixos de traç espontani, reflexions curtes, o declaracions d’amor. Inclús hi ha la solució a la Conjectura de Hodge, un problema de geometria algebraica mai resolt per cap matemàtic.
Escrit per varis autors, alguns d’ells anònims o sota pseudònims innovadors com El Yeti, Giva o Araceli Segarra, es molt dinàmic i avantguardista.
Però els editors prefereixen mirar al passat. “Aquest llançament segueix les sagues de literatura fantàstica com El Señor de los Anillos o Canción de Hielo y Fuego”. De fet és el primer d'una sèrie de 9, un per cada llibre de visites dels refugis del Parc Nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada