Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 12 de gener del 2012

L’alpinista Juanjo Garra corona “la cuesta de enero”

Una expedició heterogènia formada per l’economista català Xavier Sala i Martin, l’alpinista “gorman” Juanjo Garra, i l’empresari de l’any, Iñaqui Urdangarín, han fet el cim més perillós, La Cuesta de Enero.
Un repte per al que s’han preparat durant mesos. “Lo important era que gener no ens agafés per sorpresa”, ha declarat l’economista. Per això van fer una aclimatació prèvia, “però gràcies a la crisis ha resultat més fàcil de l'esperat”, confessa Juanjo.
El pas més perillós de l’expedició era l’època nadalenca. “Varem seguir una alimentació basada en torrons del Lidl enlloc del Caprabo, substituint les ostres per escopinyes de marca blanda”.
En últim moment, però, una pujada d’impostos com l’IRPF, ha fet perillar l’expedició quan estava assolint el cim. Una pujada inesperada tenint en compte les promeses de no pujar impostos que Mariano Rajoy va fer sent líder de l’oposició.
Tràgicament s’ha hagut de lamentar la baixa de Iñaqui, qui per culpa d’unes gestions sospitoses no ha pogut assolir el cim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada