Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

divendres, 17 de juny del 2011

Lo Peirot ingressa a la residència d’avis.

Desprès d’anys enemistant els habitants dels Pirineus, el mític personatge s’ha retirat. Considera que el seu cicle representant el mal ja ha acabat i que ara li toca descansar una mica. “Vull jugar al dominó com la resta de gent gran, atiborrar-me a pastilles i fer un duo amb Sesé... la di-go, di-go,di-go,di-go”, ens ha confessat.
Lo Peirot portava temps a les llistes d’espera de la residència de Pont, però no ha anunciat la seva retirada fins que s’ha confirmat la plaça d’ingrés. Diu que ja ningú cantava les seves cobles, perquè “ara el jovent només escolten als Manel dels collons... la di-go,di-go,di-go,di-go”.
El seu substitut serà Felip Puig, personalitat recomanada expressament per Lo Peirot, de qui opina que està fent una bona feina amb el tema dels indignats. Els nous trobadors ja preparen “Les cobles de la plaça de Catalunya” en format vídeo per penjar a youtube amb el seu enllaç corresponent perquè tothom pugui compartir-ho al facebook... la di-go,di-go,di-go,die-go.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada