Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 22 de desembre del 2011

Un pastor de Boí guanya el I Campionat Internacional de Renecs

La Ribagorça Romànica va acollir els Campionats Mundials de Renecs, una de les apostes fortes junt amb els SkyGames. Més de 1000 participants de 25 països diferents es van donar cita a la comarca. El sector serveis estava preparat per acollir l’allau de gent, però el president de la Cambra de Comerç de la zona ens va confessar que es tracta de clients difícils, ja que entrenen a totes hores, i tot ho demanen a crits. A més protesten per qualsevol imprecisió.
Joan Perelada va dir en un comunicat audiovisual al bloc Ribagorça Renecs, que “espera que la cosa no es quedi aquí, i que cada cop vinguin més practicants d’aquest esport per vomitar els seus renecs”.
El President de la Federació Internacional del Renec va afirmar satisfet que la zona, amb els Pirineus com a marc principal, té una acústica perfecta per celebrar l’esdeveniment. El ressò de les muntanyes fa que l’eco multipliqui l’efecte.
El renec del pastor campió de Boí va estar 10 hores rebotant de muntanya a muntanya i va provocar 4 allaus.

2 comentaris: