Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

diumenge, 27 de febrer del 2011

Demà comença la setmana blanca dels mossos d’esquadra.

Com cada any arriba la setmana blanca d’hivern, o setmana cultural, i el mossos faran festa. A més de l'esquí tenen programades diverses activitats: cursos d’iniciació a la pesca, macramé, jardineria o restauració.
Una parella de guarda civils s’encarregarà de suplir-los. Operaran des de l’antic “cuartelillo”, situat a la Plaça Mercadal, on ja es pot veure onejant la bandera d’Espanya. Realitzaran "les rondes" per la vall amb el Land Rover que va popularitzar el “Xerif Robles”.
El "Ministerio de Defensa" demana a tota la ciutadania civisme i autogovern. Especialment entre els dos Minairons de la Brigada, que no han trigat gaire en presentar-se als bars de la zona.

4 comentaris:

  1. XERIF ROBLES...Quines baralles que teníem amb el “AHÍ VA LA LIEBRE” L'home pensava que li dèiem a ell, o era un tipus de contrasenya diabòlica...jajajajaja.

    Quins records.

    ResponElimina
  2. el xerif robles, un mític, volem un carrer amb el seu nom!

    Laguía

    ResponElimina
  3. Esta clar que quan hi ha una mica de cultura per mitj, els mossos fan festa...pel que fa a Robles, com semineorural que soc, no el conec, ¿Em podries fer 5 centims?

    ResponElimina
  4. el Robles ese es el que viene los viernes al mercao, no?.....el de la fruta te refieres?

    ResponElimina