Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dimecres, 8 de juny del 2011

Es posen de moda les botes d’aigua

Aleix C. munyia vaques un dissabte tarda. Per culpa d’un part inesperat se li va fer tard i decidí sortir de festa sense passar per casa. Segons afirmen testimonis anònims va ser la sensació de la nit, “vam flipar quan es pujà a la tarima del Marius amb aquelles botes d’aigua”
De la nit al dia el jovent més fashion adoptà l’estètica d'Aleix. En qüestió de dies molts adults van començar a portar-les al treball. Inclús Marcelino Iglesias aparegué en mig del senat amb botes d’aigua color verd militar.
Músics del Primavera Sound, galeristes d’art neomoderns, jugadors professionals d’escacs, tothom porta botes d’aigua. A la passarel•la de Sopeira van desfilar amb els últims models.
El problema en opinió dels experts és que s’acosta l’estiu i fins ara no s’han fet unes botes que transpirin adequadament. En una borda això dona igual, en una discoteca no tan.

4 comentaris:

  1. He posat una noticieta al nostre diari digital www.viurealspirineus.cat. M'agrada molt el que feu, us felicito!!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Marcel.li, ja ho he vist! he fet un enllaç al facebook!

    ResponElimina
  3. Ja fa 2 o 3 anys que es veuen pel carrer models de 100€ i + en peus de ties superpijes, molt similars a les botes de goma de tota la vida, i no és conya!!
    Perdoneu, però algú ho havia de dir!!

    ResponElimina
  4. Doncs si, és un problema la calor per portar botes però, ja se sap, hi ha txen pra tot.
    Fins i tot n'hi ha que en saben treure profit!!. Utilitzant-ho per exemple, per gasejar la canalla i així marxin a dormir ben aviadet o per poder txitasi al sofa a veure la tele, tot al ample, sense que t'emprenyi ningú.
    De vegades fins i tot, portant-les el temps suficient, t'estalvia de fer cua als bancs o al plús.

    Carai,....casi comença a sonar bé i tot,.... si no fos per que segur que això em portaria a gaudir d'una miserable vida sexual, potser em plantejaria de tindren unes....

    ResponElimina