Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dimecres, 1 de juny del 2011

L’hospital de Vielha s’especialitza en medicina alternativa

Desprès d’anys de proves donant diagnòstics diferents als de la medicina oficial, l’hospital creu que és el moment de fer el gran salt a la medicina alternativa. El Gerent afirma que la medicina occidental pateix una greu crisis. “És massa tecnològica, comporta un cost excessiu, i encara desconeixem els efectes secundaris”. “El problema principal –diu- és filosòfic, la societat occidental no comprèn que el dolor i la malaltia són parts naturals de la vida. I molts cops el mal resideix en la imaginació del pacient”.
Des de Vielha es farà una aposta per la branca tel•lúrica de la medicina, sense radiografies ni proves, només amb diagnòstics fets a l’atzar. En lloc de metges hi hauran curanderos, xamans i vidents treballant amb vapors d’herbes, invocacions a deïtats i cartes del tarot.
A la plaça de l'hospital ja han instal•lat un tòtem amb la cara del Pantocràtor.

2 comentaris:

  1. No creo que la medicina alternativa pueda sustituir al Jet Extender ni a la Viagra.

    ResponElimina
  2. Pssst quiyo! ahí e e ande entra a curra Vicente cuenca, el de la central de Pont?, ese si es fino divinando suntos vario, a mi me quito un mar de ojo y un mar de cap, to a la vé...

    ResponElimina