Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 27 de juny del 2011

Reapareix Sant Sebastià a la tarima del Marius en El dia Internacional de l’Orgull Gay

Aquests dies s'està celebrant El dia Internacional de l’Orgull Gay. Durant una setmana s’organitzen rues amb música a tot volum per manifestar ben alt l’homosexualitat.
La comunitat gay de l’Altra Ribagorça volia el sant patró per treure’l a passejar, però la Cofradia ho va impedir.
Finalment, a les 4’30 de la matinada de diumenge, una persona sense samarreta va pujar a la tarima del Marius. Al principi no li van fer cas, però en girar-se es pogueren veure les llances clavades i la sang caient. Després es ficà rere els plats, i a través del micròfon es presentà com Dj Sant Sabastià. Va fer una discreta sessió d’electro petardo, però el públic el va escridassar i optà per la música de sempre. “Vaig preferir punxar reggeton, house molón, i chumba-chumba to guapo pel públic resident... i de tan en tan posava Kiko Veneno per la gent del bloc que estava casualment allí”, va declarar. En principi el pla diví era aparèixer a les festes de Boí, però Sant Joan va avisar-lo a temps que els Mossos d’Esquadra estaven a la SEAT fent controls d’alcoholèmia.

6 comentaris:

  1. Mossèn Sinto Verdader27 de juny del 2011, a les 12:05

    Mi Santo Sanse! me dijo que salia a comprar croïsanes a la Laura, que tenia antojo. ya me estrañaba a mi que volviera a las 7.30 con una manera mu rara de caminar, que le habeis clavao algo mas que una lanza! Quien ha sio? maricones!

    ResponElimina
  2. Lo reconozco, he sido yo mossèn, y es que ademas de gay soy muy mitomano y la posibilidad de clavarsela al Santo no la podia dejar escapar...

    ResponElimina
  3. Caldria comentar a favor dels clients del Mariu's que, al acabar "su faena" el senyor Mario, va el carallot de nostre sant tiatiá i pronuncia la fatídica frase: segons les santes escriptures, és el meu deure posar l'altre maluc...." frase molt poc encertada de dir el dia de l'orgull gay ... i es clar, la luxúria i el "desenfreno" van esclatar estrepitosament al conegut local de la Ribagorça!!

    Quin poc coneixement, l’estrany és que pogués arribar a casa pel seu propi peu.

    Per cert, quants pares nostres i avemaries hauria de resar per a que nostre Sant Joan m'avises d'aquest tipus d'emboscades???

    ResponElimina
  4. Palil, tu en el moment en que vas escoltar a Venom per primer cop vas deixar de gaudir dels favors divins. Ja pots resar, però dubto que et facin cas... De totes formes sempre ens quedarà el Show no mercy de Slayer.

    ResponElimina
  5. Bueno..... algo es algo, tú ..... pitjor seria que m’haguessin caigut 50 aurelios al terra l'altre dia al Mariu's..... no?? je,je!!

    Salut!!

    ResponElimina
  6. Cabrooooonssss!! rates del aire y del subsòl!! això no quedarà aixina!!! us esperen anys de plagues, fam i sequera .... i e fet una sol•licitud al gran cap per a que tingueu 10 anys més de C.R.I.S.I.S ... JA; JA JAAAL .....

    Encara he de dormir de costat i ja ni parlar de poder seure’m.... Haaai ....

    ResponElimina