Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 20 d’octubre del 2011

La independència arriba a l’Altra Ribagorça gràcies a un pla pilot de la Generalitat

La Generalitat ha escollit la comarca de l’Altra Ribagorça per començar el camí cap a la independència. Es tracta d’un pla pilot ideat per Miquel Calçada, "Mikimoto". El presentador i futur president, va afirmar en una entrevista al programa "El Convidat" que s'havia de mirar més enllà de la independència. I més enllà només hi ha l'Altra Ribagorça.
Segons diuen els implicats, “volem una comarca discreta on començar sense fer soroll el nostre propi camí”. Alguns integrants malpensats del PP afirmen que l’han escollit per estar a l’esquerra de Catalunya.
La comarca, que pràcticament estaria en mans de la Generalitat si algun dia l’estació d'esquí fes figa, ha acceptat l’oferta. L’única condició dels ajuntaments és que no vingui a cantar Lluís Llach en cap acte reivindicatiu. Creuen que lletres com “l’Estaca” no s’entenen lo suficient. “Aquí som més de El último de la fila”, ha dit l’alcalde de Pont.
El 0’5% del PIB de Catalunya que anava en concepte d’impostos cap a Espanya es destinarà a bens necessaris com ambaixades ribagorçanes a la Franja.

3 comentaris:

  1. El hijo adoptivo de Steve Jobs y Bill Gates21 d’octubre del 2011, a les 15:39

    Exacto gorrion, mas alla de la ribagorça esta la franja, algo asi como Mordor.
    Ah, y la comarca ya esta en manos de la generalitat, si no pagan a ajuntaments, consells y no se hace cargo del patrimoni cultural que es de toda Catalunya...la ribagorça se hunde y pasa a formar parte del pla de l'estany.

    ResponElimina
  2. Lluis Llach? ni pra'ls Ditxous a la fresca !

    ResponElimina
  3. I per sort aquesta setmana ja s'han acomiadat la Electrica Dharma (teloners de El Oso Yonki en una gratificant ocasió) i tampoc podran venir...
    Que vinguin Lendakaris Muertos per cel·lebrar l'event, que peguen més...

    ResponElimina