Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 3 d’octubre del 2011

El director del bloc Una altra Ribagorça passarà la prova del polígraf a Telecinco

Cada cop són més els rumors afirmant que les notícies d’aquest bloc no estan contrastades degudament. Inclús s’ha arribat a dir des d’un conegut programa del cor de Telecinco que són notícies fictícies o inventades. El mateix programa ha citat al director per passar la prova del polígraf davant de col•laboradors professionals com Kiko Matamoros o Kiko Hernández.
Segons els denunciants, el problema és que les notícies creen falses expectatives, i molts turistes venen enganyats a visitar les runes Maies del Parc, o la carretera de Gotarta declarada Patrimoni de la Humanitat.
El director s’ha defensat dient que “La realitat és molt més amplia del que volem creure. La veritat només depèn dels ulls amb que es mira. Per exemple, molts turistes venen a visitar el Pantocràtor i no és el de veritat”. De fet ha aprofitat per anunciar el interès de moltes empreses d'oci en crear la “Ruta de l’Altra Ribagorça” visitant en primera persona els llocs on es donen les notícies.
Per ara ha passat a disposició judicial i és possible que no pugui atendre les necessitats del bloc, per això ha nombrat a Aitor Karanka substitut en rodes de premsa i posteriors publicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada