Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 14 de novembre del 2011

La fàbrica de Xerallo podria haver tancat per culpa d’un apocalipsis Zombi

El baix rendiment de la fàbrica de ciment un cop finalitzades les obres de les centrals hidroelèctriques podria no ser la causa real del tancament. Durant aquest anys encara no s’explica perquè el poble va anar quedant buit si la zona comptava amb unes fantàstiques projeccions econòmiques.

Es sospita que el ciment creà una raça de morts vivents que van anar menjant-se als vius per berenar. La vida desorganitzada i antidemocràtica dels zombis, però, no va saber gestionar els recursos amb els que comptaven.

Ho diuen uns informes arxivats amb el nom d’Expedients TX. En aquest informes trobem casos tan misteriosos com “la desaparició del Monestir de Lavaix”, on es defensa la hipòtesis que un raça alienígena va abduir el monestir amb monjos inclosos per exposar-lo dins un museu interestel·lar. O un altre expedient anomenat “Neorurals, entre el mite i l’al·lucinació”, on es parla d’uns essers fantàstics d’una moralitat superior a la de la gent urbana. I el més recent, que varem cobrir en aquest bloc, “Iker Jiménez i el més enllà del túnel de Vielha”.

2 comentaris:

  1. Para cuando el trailer!!??? me lo estoy imaginando!!!!!!

    ResponElimina
  2. ahir va sortir tot aixo en cualto milenio.

    ResponElimina