Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

divendres, 18 de febrer del 2011

Obriran un nou centre de rehabilitació per a persones vigorèxiques al Pont de Suert


L’ajuntament preveu l’obertura d’un nou centre de rehabilitació per a gent obsessionada amb la seua forma física. Segons dades oficials, la vigorèxia és una malaltia que s’ha estès per tota la comarca, i és caracteritza per una dependència malaltissa a l’esforç físic. La franja d’edat comprén els 25 i els 45 anys.
La proliferació d’esports com el Triatló, la BTT , l’esquí Carving, el trekking, i la manca de relacions socials, han estat els factors determinants. Els/les afectats/des acostumen a passejar-se pels centres urbans i els seus voltants amb malles i samarretes tèrmiques, i en casos extrems, com en trobades i competicions, sense samarreta.
La cura es basa en sessions intenses d’autoestima, mitjançant la ingesta desmesurada d’alcohol a les barres dels bars carismàtics sense perdre cap caloria.

1 comentari:

  1. Osti, ara en dono comtpe que porto temps seguint aquesta teràpia i sense que dingú m'ho diagnostiqués. Ara ja no puc parar.

    ResponElimina