Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dimarts, 8 de març del 2011

Google Maps no localitza el poble de Raons.

Ni Google Maps, ni Google Earth, ni el Street View de Google, ni el buscador oficial van poder localitzar el poble de Raons. Omid Kordestani, vicepresident primer de desenvolupament empresarial de Google, va utilitzar l’adjectiu “inexplicable” per definir el succés. Mig món estava pendent de les seves declaracions en la roda de premsa internacional, però tan ell com l’equip tècnic de Google no tenien paraules. Al principi creien que es tractava d’una broma i que el poble de Raons no existia ni havia existit mai. Va haver de presentar-se un veí amb un certificat d'empadronament antic per demostrar-ho.
Davant la ignorància del buscador, els veïns de Malpàs han plantat una icona de localització com a senyal de protesta.

2 comentaris:

  1. Corresponsal ocasional8 de març del 2011, a les 19:55

    Potser, aquest fet paranormal és degut a la influencia de l'oblidada "Bassa del Dimoni", situada a pocs metres, sota el poble.

    Estudis recents del folklorista local Kasimiro, desmenteixen la hipòtesis diabòlica i ens situa com a responsable d'aquest fet inusual, un forat negre de grans dimensions que dificulta la senyal dels nostres guardians, els satèl·lits artificials que fan la ronda, nit i dia més amunt dels nostres caps.

    Continuarem investigant.

    ResponElimina
  2. Moltes gracies pel document, mai sabem qui ens vigila; segons Domingo Zamora no son satel.lits, son meteorolitos conduits per extraterrestres, i cada pais es vigilat per diferents meteorolitos.

    ResponElimina