Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dimecres, 23 de març del 2011

No es podrà servir l’escudella a més de 70 graus.

L’escudella a més de 70 graus crema i deixa cicatrius. Ho diuen uns estudis realitzats per científics catalans a petició del nou Conseller de Gastronomia, Pere Tapias.
Tot va començar en una visita a un restaurant de L’Alta Ribagorça. Desprès de menjar escudella de la casa sense esperar al fet que es refredés va ser ingressat a l’hospital de Vielha. Un cop situat a la Vall d'Aran va comprovar que l’escudella ribagorçana es serveix més calenta que l'olla aranesa.
Segons argumenta el gastrònom, “l’ansietat amb que és menja actualment no és un problema real. Tot i que per ser un bon gastrònom s’ha de ser cinturó negre en ioga”. “El control mental davant d’un plat calent és imprescindible, però no li podem exigir el mateix a tothom”, va dir als redactors d’aquest bloc abans de marxar cap a la capital amb la seva “moto xucu-pa-papá”.

2 comentaris:

  1. Jo l'escudella no mes la menjo en gelat...Frigo Eh? que Camy es una merda.

    ResponElimina
  2. claro, claro... lo primer é que le n'harín de dir vianda, i no escudella... pero a fe de deu que com a es turistes si crémiguen la llengua, l'únic negoci que nirà boiiante serà el CAP! menos mal que ha sigut un professional amb ètic el que mos ha advertit, que si arribem a començar amb la denúncia millonària d'una ianqui angruciosa, com al cafè del macdonals...

    ResponElimina