Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 26 de setembre del 2011

La Fira de Barruera promou amb èxit el feudalisme gràcies al nou patrocinador Càtars Foundation.

Les institucions ribagorçanes han decidit promoure el feudalisme per sortir de la crisi.
Des de que la Corona d’Aragó amenaça amb tornar si la Franja de Ponent continua inclinant-se (veure notícia anterior clicant aquí), la Vall de Boí ha començat a moure aliances amb els Càtars. D’aquí que signés un acord multimilionari amb Càtar Foundation per patrocinar la Vall de Boí, seguint els passos del FBC Barcelona.
Per altra banda, fires com la d’aquest cap de setmana a Barruera fomentaran el intercanvi de matèries primeres enlloc de la seva venda. Conceptes com el de “turisme de proximitat” serà substituït pel de “truequerisme de proximitat”.
En principi es temia que la mesura signifiqués un aïllament amb el món exterior. Per contra, grans marques multinacionals com Zara o Benetton han muntat les seves parades oferint roba fashion per gallines i coliflors. El intercanvi més comentat ha estat el d’un Iphone per una ovella Xisqueta.

2 comentaris:

  1. Yo he cambiado mi portatil por un cencerro para mi flojera intestinal...vereis, me lo he sujetao a los pelos del culo y, ahora, cada vez que me da el preton, suena como si llamaran a misa.

    ResponElimina
  2. JUA,JUAS,JUASSSS.... molt bo!!

    ResponElimina