Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 8 de setembre de 2011

La Franja de Ponent s’està inclinant

Geòlegs de tot el món han alertat d’un fenomen que afecta a l’Altra Ribagorça. S’anomena Tectònica de Plaques Autonòmiques. La Franja d’Aragó s’està inclinant en direcció Est just per la part superior, és a dir la ribagorçana. Es sospita que l’epicentre es troba als Monegros.
“Si continua així en 2 anys la Franja acabaria a la Vall de Boí, ja que és la zona de subducció”, ens ha comentat el delegat de Derives Territorials. La solució passa per instal•lar bastides lingüístiques i murs de contenció culturals.
El fenomen podria provocar un conflicte diplomàtic entre Catalunya i Aragó. La Constitució no recull en qui recau la sobirania quan la conquesta es produeix de forma natural. Segons el Partit Popular es tracta d'un conflicte inexistent, doncs la soberania pertany a Madrid.
Tot i així s’està parlant del retorn de La Corona d’Aragó a l’Altra Ribagorça. De fet el Feudalisme podria ser la solució definitiva a l’actual crisi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada