Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 15 de setembre del 2011

El programa Thalassa dedica un capítol al pantà d’Escales

Juntament amb “Saber y Ganar” presentat per l’immortal Jordi Hurtado, que en realitat és un clon de l’original, el programa del 33 dedicat al mar, Thalassa, manté el rècord de durada a la graella televisiva. Però la direcció ha decidit obrir nous horitzons. En aquesta temporada realitzaran reportatges de tot el que estigui relacionat amb l’aigua, sigui salada o no, com ara piscines municipals cobertes (i descobertes), pantans franquistes, o el mateix Barranc de Cirès.
Per això un equip de reporters de Thalassa es va desplaçar fins l’Altra Ribagorça. Farà uns mesos una notícia saltava a la premsa internacional: el pantà d’Escales té larves de musclos zebra. Els reporters afirmen no haver trobat rastre de les larves, però diuen haver vist llaunes d’escopinyes marca Dani flotant.

3 comentaris:

  1. Doncs sí, això de tenir a l'altra banda dels Pirineus (al costat francès) centrals nuclears no em dona bon yuyu. Només cal adonar-se del la mida d'aquest cigne que surt a la foto, no trobeu que fa mala cara? no entenc com la seva presència al pantà d'Escales ha estat apunt diversos cops de ser causa de divorci entre la parella de cignes del balneari de Caldes.
    Per lo qual, no m’estranya que hi puguin haver musclos zebra a Escales, de fet he sentit comentar que a mitjans del mes de juny algú jurava haver vist al pantà calamars en su tinta!!
    Haurem de canviar d’hàbits i anar a banyar-nos amb una ampolla de martini i un sarpat d’escuradents.

    SALUT!!

    ResponElimina
  2. No se si trucha o trucho22 de setembre del 2011, a les 19:39

    El cisne es para escales lo mismo que Nessy pal lago ness

    ResponElimina
  3. Yo creo que algo debe de tener que ver el jodido repartidor del pan BIMBO cuando andaba tirando migas de pan caducado a los pajarillos, o la fuga de la central en su reactor nº 3, son sintomas de que algo no se esta haciendo bien.
    El vigilante de la zona, Sr. Ferran se le tendria que obligar a hacer un informe horario/diario/anual para poder hacer las denuncias pertinentes.
    Cualquier dia pescando podriamos sacar del agua embutidos parecidos a las chirellas pensando que son peces.

    salut.

    ResponElimina