Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 19 de setembre del 2011

Triomfa al Youtube el "lipdup" del Consell Comarcal on presenta a Jose Antonio Troguet

La plataforma audiovisual d’Internet, Youtube, s’ha vist col•lapsada per una allau de visites. L’enrenou l’ha provocat un dels vídeos penjats. Es tracta del “lipdub” que el Consell Comarcal va realitzar farà 2 mesos per presentar al nou president, Jose Antonio Troguet.
En ell podem veure ballant i fent play-back als funcionaris del Consell, a la Coral de Gent gran, als membres dels diferents ajuntaments implicats, i a una dona que passava casualment per allí per matricular-se en el Centre de Formació d’Adults. Tots excepte els funcionaris absents per culpa del torn d’esmorzar.
La càmera recorre en una sola seqüència l’interior del Consell i acaba al despatx del president. La coordinació dels participants és tal que deixa entreveure la complicitat del nou equip. Els demés Consells Comarcals ja parlen d’un "Troguet Team".
En vista de l'èxit, els Mossos d'Esquadra planegen fer un lipdub entre control d'alcoholèmia i control d'alcoholèmia per les festes de la Vall.

1 comentari:

  1. festi fotre , que en lo mustio que e el troguet i lo ve que balle

    ResponElimina