Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 1 de setembre del 2011

El Plusfresc obre un museu etnològic pels turistes que vulguin passar-hi tot el dia

Anar a comprar al Plus s’ha convertit en l’oferta més atractiva del turisme. Supera en nombre a la gent que practica trekking, barranquisme o BTT.
Per això els directius volen ampliar l’oferta de les activitats a realitzar dintre del supermercat, com ara gimcanes per la canalla, mitges maratons durant els Sky Games, o una variant dels Carros de Foc incendiant els carrets de compra per un euro. Tampoc faltarà un músic tocant l’acordió diatònic que cantarà les ofertes de la setmana en ribagorçà medieval.
Es tracta de passar un dia en família sense presses. "Volem conscienciar al client que comprar és un fi en si mateix, com fer cua per pagar", diu el senyor Pujol, màxim directiu.
Per ara però es centren en el museu etnològic que habilitaran en un dels passadissos. Hi hauran exposicions temporals de plats precuinats regionals d'època, i exposicions permanents d'escuradents en forma de falles i rantiners.

1 comentari:

  1. M'agrada la idea de les falles en miniatura. Em pasaré a veure si estan interesats. Ara mateix tinc un gran stock preparat per la Fira de Barruera del 25 de setembre. A veure si t'hi passe i fas un cop d'ull i en compres alguna, que la cosa està molt malament!

    ResponElimina