Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 26 de gener del 2012

L’editorial Alpina publica la ruta “Camí del INEM”

Ja fa més de 3 anys que el “Camino de Santiago” (o Camí de Sant Jaume) ha perdut protagonisme en el món de l’excursionisme. Un altre peregrinatge massiu ha guanyat adeptes, el “Camí del INEM”, o "la ruta del SOC" actual. És tracta d’una ruta d’alta muntanya amb punt d’arribada a Vielha, on el fred i el mal temps són els protagonistes. Per això l’editorial Alpina ha tret un llibre amb mapes, perfil d’altitud, informació de serveis, etc, de totes les etapes fins arribar a l’oficina.
L’empresa “Paratsamon” ha creat la modalitat “Camí del INEM non stop” pels aturats que estan més en forma i que intueixen que l’atur no té final. Aquesta ruta és pot fer en un dia pernoctant a la mateixa cua del INEM i realitzant el control de pas dins l’oficina. L’empresa s’encarrega de transportar el sac de dormir i els papers oficials per donar-se d’alta a l’atur. Si cal es fan responsables d’anar a buscar aquells papers que sempre falten a última hora.
A més, els clubs excursionistes de Vilaller i Pont han penjat per Internet, al portal de rutes Wikiloc, el track per descarregar-lo al GPS.

1 comentari: