Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 19 de gener del 2012

Llencen a la deixalleria un poble abandonat

Un senyor que buscava coure per vendre es va colar de nit a la deixalleria ribagorçana. Entre la brossa va descobrir les runes d’un poble abandonat i va denunciar-ho als mossos d’esquadra . Al final va ser ell el detingut per robar coure.
Es creu que el poble, que encara no ha estat identificat però podria pertànyer a la part aragonesa, va ser llençat per una colònia de neorurals que es van tornar a la ciutat.
La iniciativa ha estat seguida amb entusiasme per les associacions ecologistes i eco-ruinistes, que ja han tret un nou eslògan: diposita a la deixalleria el teu poble abandonat. Els ajuntaments s’han compromès a situar als municipis principals de la comarca containers de reciclatge, i a fer una recollida de pobles abandonats per portar a la deixalleria un cop per setmana.
Segons les estadístiques, cada constructora genera de mitja 1 urbanització a l’any de brossa, i segons els estudis, equilibrant els preus de les vivendes podrien ser reciclades a persones sense recursos econòmics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada