Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

divendres, 15 d’abril del 2011

Boitausen Resort agafa “carinyo” als nous treballadors temporals d’hivern

El director de l’estació d’eski afirma que la remesa de treballadors d’aquest any és un grup molt especial, poc treballador i una mica golfo, però entranyable. Per això els hi augmentarà el contracte. “Hi ha pocs moments a la vida on tens sensacions així, i aquest grup és el definitiu”, va sincerar-se. Per aquest motiu promet allargar la temporada fins al juny com a mínim. Els bars de la zona posaran una part de la nòmina.
Caldrà orientar l’empresa cap a un sector en alça com és la collita del bongui i del moixarró. Tot i que en el que queda de temporada es centraran en activitats aquàtiques, fent d’amfitrions de la competició oficial d’esquí aquàtic. Es celebrarà a Mulleres.
També llogaran per setmana santa part de la cafeteria a famílies que vulguin menjar la mona en un ambient de relax. Part del pigment verd que va comprar la Ribagorça Botànica serà destinat a Boitausen.

2 comentaris: