Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

divendres, 8 d’abril del 2011

Perelada i Alins deixen de ser amics al Facebook.

L’alcalde de la Vall i el de Pont de Suert han deixat de ser amics al Facebook. Fins ara mantenien una relació típica d’aquesta red social: s’etiquetaven a les fotos que sortien amb Marcelino Iglesias, comentaven els respectius estats d’ànim, s’animaven apretant el botó de “Me gusta”, es recomanaven pàgines interessants, etc.
Ara no tenen prou amb deixar de ser amics al Facebook, a més es dediquen a llançar missatges comprometedors pel Twitter.
Perelada es va molestar quan Alins es fa fer seguidor del Museu Nacional d’Art de Catalunya, segons diu, “per provocar”. Aquest museu actualment guarda les pintures originals del romànic. Per la seva banda Alins podria estar gelòs perquè l’alcalde de la Vall té més amics, alguns d’ells dirigents de CIU que no han acceptat la sol•licitud d’amistat de l’alcalde de Pont.
El propi creador de Facebook ha intentat posar pau a la situació, afirmant que aquesta plataforma no es va crear per promoure refetes. I menys polítiques. Tot i així el dos dirigents guarden les formes quan es veuen pel carrer.

3 comentaris:

  1. Laguia, ets un crack!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies...tu també, però vigila amb la faixa

    ResponElimina
  3. bill gates no és el creador de facebook!

    ResponElimina