Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

divendres, 27 de maig del 2011

Eduard Punset es farà un implant capil•lar amb llana dels Pirineus

Eduard Punset ha decidit canviar d’imatge seguint una revolucionaria tècnica que estan provant els científics andorrans. En una entrevista realitzada en anglès i doblada per ell mateix, ha conegut els últims científics que li faltava conèixer. Ara ja es pot dir que els coneix a tots i que tots han sortit en el seu programa. “Tots menys un que no em cau molt bé”, ha reconegut el comunicador.
Els científics andorrans és dediquen al món de l’estètica, una branca oblidada per la ciència més rigorosa, i sobretot, per molts científics. Segons ens expliquen es van decantar per aquesta especialització perquè “no es necessiten fer arrels quadrades”.
Creuen que darrera de la conjunció ciència+estètica es troba la felicitat. Només cal posar en pràctica la formulació “Donde hay pelo hay alegria”, títol que utilitzarà Eduad Punset en el pròxim llibre. Per aquest motiu fan implants capil•lars amb llana autèntica dels Pirineus, la millor i més resistent. “Només 1 de cada 3 homes del temps l’han rebutjat”, confessen orgullosos.

3 comentaris:

  1. no coneixia el blog, però el trobo molt divertit... felicitats i continua.

    Una pregunta tècnica, com en crea la part de seccions?, com s'etiqueten els post.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!
    Les seccions les crees etiquetan cada post. Per fer-ho has d'anar a la part inferior del post que estàs escrivint, on hi ha un petit rètol que diu "opciones de entrada". Escrius el nom de l'etiqueta que vulguis. Després has de crear un gadget nou a la part de "diseño". El gadget es diu "etiquetas" i tens diferents opcions de configuració, tria la que vulguis!
    No sé si m'he explicat! És complicat fer-ho amb paraules...

    Laguía

    ResponElimina
  3. Ok, ja ho he fet, moltes gracies.
    http://sotalulldelfalco.blogspot.com/

    ResponElimina