Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 16 de maig del 2011

El fort temporal millora les telecomunicacions

Aquest és un dels avantatges que presenta la televisió digital. Els veïns de Taüll van gaudir de Telecinco en 3D tot el dijous gràcies als llamps que van caure sobre els repetidors. Una senyora que veia el Sálvame va preparar café pensant que Jorge Javier Vázquez s’havia presentat en persona al menjador de casa seva. Segons afirma era més baixet del que es veu per televisió normal.
Els canals de pago es veien en obert, com és el cas de Gol Tv i Canal+, però en lloc de la Champions Ligue, aparegué la final del All Star de basket americà presentat per Ramon Trecet. El concurs d’esmaixades el va guanyar Spud Webb.
El cas més estrany provocat per el fort temporal va ser el d’un veí de Corroncui que disfrutà del programa dels anys 80 “1,2,3” presentat per Maira Gómez Kemp en rigorós directe.
També és van veure afectades positivament les connexions a Internet, la cobertura telefònica, i els sistemes de pagament automàtics, que oferien crèdits il•limitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada