Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dimecres, 11 de maig del 2011

El Bloc per la Vall de Boí promet la quarta copa d’Europa.

El Barça va passar a la final de Wembley després de dos partits agònics contra un equip de Pressing Catch. El Madrid del sensei Mourinho amb kimono blanc i cinturó negre, van rebre una motivació extra visionant la pel•lícula Karate Kid I. Es tractava d’emular a l’equip Cobra Kai, els dolents del flim.
El Barça va poder contrarestar la seva agressivitat “dando asistencias y puliendo asistencias”, i plorant una mica gràcies a les classes de teatre que van rebre els jugadors per part de Juanjo Puigcorbé. “Crec que la sensibilitat de Martí i Pol s’ha notat”, va afirmar orgullós Pep Guadiola.
Amb la tensió acumulada per culpa dels clàssics jugats, cap integrant del Bloc per la Vall ha pogut parlar de política. Pràcticament s’havien oblidat de les eleccions. Van improvitzar en l'últim moment el lema “A per la quarta Champions” emocionats davant la classificació.
Finalment un d’ells va aconseguir tranquil.litzar-se, i per completar el programa electoral, va insinuar que a més de la Champions, prometen fer fora de la Vall a tot aquell “que no sigui autèntic”. Sense especificar què s’entén per “autèntic”.

A la foto podem vere un jove Guti quan encara formava part de l’equip Cobra Kai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada