Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 27 d’octubre del 2011

La finca experimental de pomes crea una varietat dedicada a Steve Jobs

La marca Apple tindrà una varietat de poma amb la denominació d’origen de Llesp. És l’homenatge que la finca experimental farà a Steve Jobs, el directiu responsable de la invenció del iPhone, que ha mort recentment.
L’Espai Terra de Tv3 va fer un especial dedicat a la nova varietat on veiem treballant als nens encarregats de fer la mossada que caracteritzarà la fruita. “Ha de ser un tall net, per això només contracto nens amb les genives perfectes”, ens ha confessat el responsable de la finca.
Llesp no s’ha caracteritzat per ser un poble amb molta cobertura, però gràcies al primer model de iPhone, Movistar va llançar una oferta que incloïa cobertura gratis pels clients de Llesp que es donessin d’alta, a més de trucades gratis a Tanzània i missatges a meitat de preu a partir de la 1 de la nit (sempre que no portessin vocals).

2 comentaris:

  1. El responsable de la finca experimental, off the record, ha insinuat que ensaien tres formes de donar-li el color plateiat a la poma en qüestió: amb lectures de "Platero y yo" al sistema de megafonia; amb paper de plata, que done un aspecte de trumfa al caliu (que confón el consumidor); l'alternativa més reeixida é, de moment, la pintura metal·litzada d'automoció, encà que cal determinar si el resultat é el mateix quan la canalla mossegue antes de pintar o si ho fan después (pel gasto de canalla que pot implicar, evidentment).
    "l'Associació ha pressionat fortament Apple per conseguir que canviessen el color del logo, pero la companyia se hi ha negat, "cosa que no entenem. En tot cas, no sabem si preferim isto color plateiat, o bé l'arcoirisat de fa uns anys, que tamé haigués sigut difícil de conseguir", vam gravar (d'amagatotis) que dive el responsable. "La fulla, que s'aguante a l'aire, sense cuga, tamé mos va donar problemes, pero la nanotecnologia de supermagnetoconductors mos ha facilitat la solució", afegive.

    ResponElimina
  2. Agon nirem a parar! ista gent, ta surtir a la tele, fan lo que siga! serín capaços de tentar Satanàs, ta que li posàs la pegatina del Romaní a la poma de Adán i Eva! i perdoneu per donar ideies

    ResponElimina