Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dimecres, 13 d’abril del 2011

Es legalitza el tràfic d'aturats al mercat de El Pont de Suert.

El Consell Comarcal farà una exposició pública de tots el aturats que actualment estan inscrits en la borsa de treball. Es tracta d’oferir-los als empresaris que vagin al mercat de Pont tots els divendres.
La mesura és una solució desesperada per combatre la crisis en una de les comarques amb els índexs d’atur més alts. “Al final el capitalisme es redueix a xifres, i les xifres d'atur a L’Altra Ribagorça són les més altes”, afirma la dinamitzadora de treball del Consell. “El govern demana una reducció en les estadístiques, i ara que arriba el final de la temporada d’esquí la situació empitjorarà”.
Els dirigents no pateixen per la dignitat dels implicats: “El fet d’estar exposats al costat de verdures o de roba interior no ha d’influir en el seu estat d’ànim, tot és pel seu bé, per això ens comprometem a pagar una revisió odontològica i una estada al spa de Caldes, així podran presentar-se a la venta en condicions”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada