Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

divendres, 29 d’abril del 2011

Una cultura extraterrestre contacta amb el Telecentre de El Pont de Suert per fer un curs “d’Iniciació al GPS”.

Provenen de la cara sud de Raticulín, i porten mesos a la deriva espacial per no saber interpretar les coordinades d’un GPS. Diuen haver distingit l'edifici del Telecentre pels seus colors vius a través de la galàxia. “Lo pitjor de l’espai és que és invisible i més gran que el Carrefur”, han dit.
Van aconseguir contactar a través d’un ordinador Spectrum. El Telecentre de El Pont de Suert està especialitzat en noves tecnologies, però guarden uns quans ordinadors “vintage” dels anys 80 que va estar a punt de tirar Bardají quan va renovar l'estock farà dos anys. Gràcies a ells han rebut un missatge d’SOS utilitzant la programació COBOL.
També han aprofitat per demanar informació dels cursos que es realitzen al més de Maig. Segons ens informen, han dubtat entre fer un curset de “Photoshop” i un d’“Introducció al món dels blogs”, per tenir un espai on comunicar les seves intencions de dominar la Terra. Finalment han optat pel curs de GPS, sobretot per què és més barat i dura menys hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada