Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 2 de maig del 2011

La Coral de Gent Gran fa un homenatge a Eduardo Torroja interpretant cançons de Mecano.

Marc Parrot, presentador del programa Casal Rock, va dirigir a La Coral de Gent Gran en l'homenatge a Eduardo Torroja, enginyer de l'esglèsia de El Pont de Suert, i avi de la cantant de Mecano, Ana Torroja .
El recital es va fer a la mateixa església, que estava plena de gom a gom. La coral va cantar els millors èxits del grup: Hawai Bombai, Hoy no me puedo levantar, Perdido en mi habitación, Hijo de la Luna, No es serio este cementerio, etc.
El moment més emotiu del matí va arribar amb la cançó “Maquillaje”, el públic es va posar de peu per cantar la tornada conjuntament: “sombra aquí y sombra allá, maquíllate”.
Durant un moment va semblar que un membre de la coral perdia l'aire en repetir: “no me mires, no me mires, no-me, no-me, no-me-mires” afortunadament tot va quedar en un ensurt. Marc Parrot va restar importància al fet afirmant que ho havien preparat molt bé realitzant exercicis de respiració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada