Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 30 de maig del 2011

Perelada deixa l’ajuntament de la Vall per presidir l'FMI

Joan Perelada ha anunciat sobtadament que deixa l’ajuntament de la Vall de Boí després de ser reelegit alcalde. La seva gestió satisfactòria en institucions com la Ribagorça Romànica l’han convertit en el candidat perfecte per dirigir el Fons Monetari Internacional.
Aquest organisme es va quedar sense Director-Gerent el 19 de maig del 2011. Dominique Straus-Kahn va renunciar al lloc que ocupava per culpa d’unes acusacions en un cas d’escàndol sexual.
Joan Perelada no s'oblidarà de la comarca que el va veure créixer políticament, i imposarà el ribagorçà en les reunions oficials. Ha promès atorgar una quantiosa suma perquè la Ribagorça Romànica continuï repartint subvencions. Una d’elles anirà destinada a aquest blog en agraïment a la tasca informativa que du a terme. “El blog Una Altra Ribagorça és un bé cultural que no podem deixar perdre”, ha confessat en la roda de premsa on s’acomiadava.
També ens ha informat que el seu successor en el si de l’ajuntament serà “Beguím”.

1 comentari: