Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 23 de maig del 2011

Commoció a Bonansa per una esquerda a la pista de tenis

El poble de Bonansa ha viscut una jornada electoral marcada per la tragèdia. Desprès d’una nit de reflexió tranquil•la els veïns han vist una esquerda que creua pràcticament tota la pista de tenis. Es pensa que s’ha produït un moviment de terres inesperat. “I el pitjor de tot és que amb el moviment han aparegut runes que podrien tenir cert valor històric”, ens diu l’alcalde.
Un grup d’arqueòlegs s’ha desplaçat fins al poble i han aixecat el que queda de pista per estudiar el valor de les troballes. Els experts calculen que estarà tancada un mínim de quatre mesos.
El tenis representa l’autèntic motor que mou la vida social del poble. “A l’estiu molta gent ve a passar setmanes senceres per jugar, practiquen tot l’any i participen en els campionats que s’organitzen”.
El veïns de Vilaller han ofert la seva pista perquè cap jugador perdi el nivell desprès d’anys intensos de pràctiques.
Tot i així el poble de Bonansa ja pensa en canviar d’esport. “Potser intentem jugar al Frisbees com fan els de Vilaller”

3 comentaris:

  1. jajajajaja!

    Al frisbi no, si us plau!!!

    ResponElimina
  2. Així guanyarien algun partit els Isards!!!!

    ResponElimina
  3. collestross!! que coi deu ser això del "frisbi"... jo em pensava que eren eixos que ferrulen per les pistes en un sol esquí amb els cabells rastanosos.....i fumant camamilla d’eixa des de primera hora del matí... ara si que estic ben despistat..... mira que jo tenia per molt bona chen als de Bonansa.....

    ResponElimina