Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

divendres, 1 d’abril del 2011

Retallaran el Miravet per gaudir de més hores de sol.

Els veïns de la zona est d'El Pont de Suert es queixen de tenir menys estones de sol. Afirmen que fa més fred a la seva part del poble per culpa de la muntanya. Això suposa un gasto energètic asimètric respecte els veïns de l’altra banda del riu.
L’alcalde va aprovar la mesura com un gest diplomàtic, per evitar l’escissió del poble. Segons rumors, els habitants del Pont volien demanar la independència dels de Suert per aquest fet. El problema és que els de Suert es queixen de que si els de Pont no volen el Miravet, ells no volen la Faiada. L’ajuntament estudia la possibilitat de retallar les dos muntanyes.
“L’operació s’haurà de realitzar amb total secret, si a Madrid saben que anem a retallar el Miravet, construiran l’autovia”, ha declarat un constructor suïcida que es proposa fer una urbanització en el lloc que ocupa la muntanya.

2 comentaris:

  1. Si hacen una urbanizacion que no pase como con la de al lado, que esta atravesada por los cables de alta tension. Vaya flipaos los que tienen casa alli

    ResponElimina
  2. A més a més l'Ajuntament de Vilaller van aprovar per referèndum, l'ampliació del pantà d'escales per tal d'acabar amb tanta polèmica geogràficoespeculativa. Els veïns del Pont i de Suert, esfaraits... valoren l'opció d'ocupar la partida de Marche, situada estratègicament més amunt dels límits inundables i amb més hores de sol de tot el terme.

    La família Panel, es proclama república independent i valora l'opció de fer un mur de contenció per evitar l'ocupació massiva de nous veïns.

    NO PASARAN!!!!!! o si???

    ResponElimina