Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

diumenge, 27 de març del 2011

E-mails al director

Nova secció on podeu participar enviant el vostre mail a unaaltraribagorza@gmail.com. El blog no es fa responsable de les opinions expressades
Senyor director,

Avui 25 de març del 2011 ha estat un dia trist pels autònoms conductors que circulen per les carreteres del nostre estat per portar una mica de pa i mantenir la seva família.

Un membre del col•lectiu autònom, en concret “Tx”, ha estat aturat per una parella de "indeseables" Mossos d'Esquadra, mentre circulava per l'autovia A7 en direcció Tarragona, una mica abans del Carrefour.
El susodicho “Tx” circulava a una velocitat de 97 km/hora per una via que permet fins 110 km/hora, i ha estat interceptat per un vehicle de Mossos d'esquadra que l'han avançat i s'han posat al seu davant fent unes senyals estranyes. “Tx” ha detingut el vehicle just radere del vehicle de Mossos per veure si tenien algun problema, si necessitaven aigua, o un bocadillo,... degut a les senyals que li feien. Abans, ha baixat la música que sonava al vehicle, rarament Lendakaris Muertos, en concret la cançó "Posicia Si!", trae huevos!

La sorpresa de “Tx” ha estat quan Starsky y Hutch han baixat del seu vehicle amb un caminar del oeste tipo John Wayne, s'han dirigit al vehicle, i li han dit: "Los papeles, por favor" molt semblant a aquella escena d'Airbag... Davant la sorpresa, “Tx”, li ha tret els paper "amable i cordialment". El mossu de repent diu "Et vaig a denunciar, estaves parlant per telèfon!". Davant la sorpresa, “Tx” li diu, "Però si tinc mans lliures i fa rato que no parlo per telèfon!"... I el mossu diu "T'hem vist, jo i el meu company" (sempre el jo davant). “Tx”: "pues aneu a l’oculista, perquè fa rato que no parlo, a més, mireu les trucades, no n'hi ha cap des de fa més de mitja hora". Ni caso. Han començat a mirar el cotxe per dalt i per baix, "M'he dit: callati, que encara trobaran restes de sang de vete a saber qui..."
Inútils... A més, no intentes raonar una mica, perquè com s'han d'encarregar de recaptar diners pel seu "país", anem apanyats!!!

M'ha donat uns papers on posa no se què del Servei de Trànsit, que em donen 200 euros per conduir parlant per telèfon...
El que passa és que no sé on s'ha d'anar a cobrar, algú ho sap??? Res, que he apuntat la matrícula, si la voleu me la demaneu... així si els veieu, feu que parleu per telèfon i us guanyareu 200 euros fàcilment.

Venga, salut!!!
TX

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada