Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 14 de març del 2011

"El Yeti" demana a Ramiro un canvi de look.

La moda metrosexual ha arribat al món dels ietis ribagorçans. El pèl ja no agrada a les femelles ietis; elles els prefereixen baixets i amb un discret bigoti estil Clark Gable a la pel•lícula “Allò que el vent de nord s'endugué”. Una pel•lícula que la colònia de ietis propera a l’estació de Boí-Taüll ha posat de moda.
El que també està triomfant es portar una cinta de cabell estil tenista dels anys 80 per distingir el front de la cara, degut a que mai havia quedat clara la línea que les separava.

3 comentaris:

  1. Capitan Bounty on the Bounty14 de març del 2011, a les 11:00

    Mijor no distingir el front de la cara que no la cara del cul com passa amb algù.

    ResponElimina
  2. Es comenta que se'ls ha vist a la botiga de l'Amparito comprant unes cremes hidratants. La cosa està molt dolenta...jal! (millor es castellà, on va a petar)

    ResponElimina
  3. NOTICIES D’ÚLTIMA HORA:
    La comunitat de puces i polls de la Ribagorça convoca una manifestació per al dia 18 de març per mostrar el total desacord amb la xolla dels ietis.
    Desenes de milers d'exemplars decideixen migrar cap a ramats i quadres més pròspers.
    La colònia propera al parc sol•licita a les autoritats Governamentals ramats de protecció oficial per poder instal•lar-s’hi

    ResponElimina