
TV3 produirà una sèrie basada en aquests fets, que anomenaran "Embotit 127 hores", com ja va fer l'any passat el director Danny Boyle.
L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.
Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.
En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.
És un estudi entre la realitat i les xafarderies.
Carai!!! quina sort haver quedat atrapat prop de la nevera, embotit, cervesa fresca... Ara que, i ja sabeu que no soc partidari dels detalls escabrosos però, ..... em pregunto com s'ho devia fer quant arribà el moment del temut "pretón"???
ResponEliminaNo ho vulguis saber, això de l'embotit s'havia d'acompanyar amb algo...
ResponEliminaPujan de nivel oi? el preton aniria a parar a una manga pastelera amb la que decorar els seus embutits.
ResponEliminaMMMM.....si senyor....pujant el llistó a tope!!! molt ingeniós lo de la manega....de fet m'he quedat sense paraules....... .....haurem d'anar a dinar, no??
ResponEliminaHome, palil, amb tu sempre es jala be que tu ets de morro fi.
ResponElimina