Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 17 de març del 2011

Un noi jove queda atrapat 127 hores en un pis de 30 metres quadrats.

Un estudiant d’agrònoms es va quedar atrapat dins del seu pis de Barcelona de 30 metres quadrats. El noi venia de celebrar els carnestoltes d'Erill la Vall i portava una caixa d’embotits que els pares li havien donat. En obrir la nevera el seu braç es va enganxar entre la porta i la paret. Així va estar 127 hores. Va haver de menjar-se tots els embotits per sortir d’aquella situació angoixant. Els metges diuen que ha sobreviscut de miracle, però temen pel seu colesterol.
TV3 produirà una sèrie basada en aquests fets, que anomenaran "Embotit 127 hores", com ja va fer l'any passat el director Danny Boyle.

5 comentaris:

  1. Carai!!! quina sort haver quedat atrapat prop de la nevera, embotit, cervesa fresca... Ara que, i ja sabeu que no soc partidari dels detalls escabrosos però, ..... em pregunto com s'ho devia fer quant arribà el moment del temut "pretón"???

    ResponElimina
  2. No ho vulguis saber, això de l'embotit s'havia d'acompanyar amb algo...

    ResponElimina
  3. Pujan de nivel oi? el preton aniria a parar a una manga pastelera amb la que decorar els seus embutits.

    ResponElimina
  4. MMMM.....si senyor....pujant el llistó a tope!!! molt ingeniós lo de la manega....de fet m'he quedat sense paraules....... .....haurem d'anar a dinar, no??

    ResponElimina
  5. Home, palil, amb tu sempre es jala be que tu ets de morro fi.

    ResponElimina