
Tot va començar en una visita a un restaurant de L’Alta Ribagorça. Desprès de menjar escudella de la casa sense esperar al fet que es refredés va ser ingressat a l’hospital de Vielha. Un cop situat a la Vall d'Aran va comprovar que l’escudella ribagorçana es serveix més calenta que l'olla aranesa.
Segons argumenta el gastrònom, “l’ansietat amb que és menja actualment no és un problema real. Tot i que per ser un bon gastrònom s’ha de ser cinturó negre en ioga”. “El control mental davant d’un plat calent és imprescindible, però no li podem exigir el mateix a tothom”, va dir als redactors d’aquest bloc abans de marxar cap a la capital amb la seva “moto xucu-pa-papá”.
Jo l'escudella no mes la menjo en gelat...Frigo Eh? que Camy es una merda.
ResponEliminaclaro, claro... lo primer é que le n'harín de dir vianda, i no escudella... pero a fe de deu que com a es turistes si crémiguen la llengua, l'únic negoci que nirà boiiante serà el CAP! menos mal que ha sigut un professional amb ètic el que mos ha advertit, que si arribem a començar amb la denúncia millonària d'una ianqui angruciosa, com al cafè del macdonals...
ResponElimina