Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dimecres, 27 d’abril del 2011

El nou puticlub de Cardet guanya el premi Joves Emprenedors.

L’Altra Ribagorça demanava a crits una empresa de serveis dedicada a millorar la qualitat de vida dels habitants de la comarca. Finalment la Ribagorça Romàntica va accedir a entregar una subvenció pel projecte que va presentar un jove romanès. Tot i l’origen del nou empresari, la Ribagorça Romàntica ha posat com a clàusula donar feina també a treballadores i treballadors de la comarca. El puticlub no es centrarà únicament en el sector femení.
El bon gust dels arquitectes i interioristes a l’hora d’habilitar una antiga borda d’estil romàntic amb il•lustracions basades en el “jove masturbador” de l’església de San Joan de Boí, han decantat al jurat alhora d’atorgar el premi. També l’encert d’escollir un poble discret on establir l’empresa. “El fet d’anar a Cardet a cardar et lliure de molts remordiments”, ha declarat un client.
L’obertura del puticlub ha coincidit amb l’estrès del final de temporada d’hivern, i molts empresaris ho han agraït. La gent passeja per la comarca amb un to més relaxat que de costum. “Anar ben follat és la base de l’entesa social”, segons declaracions d’un polític que prepara la campanya electoral.
Malgrat això, la piscina de Pont i el balneari de Caldes han estat els grans perjudicats, la gent ha descobert una altra forma de cremar calories i de relaxar-se.
El puticlub ja prepara jornades especials per “Les Àguedes”, per la Campanya d’eleccions municipals, per Sant Sebastià, i per les falles de Durro. A més de participar en les jornades gastronòmiques on s’exposarà “la carn” del país per atraure al turisme.

2 comentaris:

  1. Coño! me interesa, ya sea como currante o como cliente. Cuando lo abren? Habran oposiciones para entrar a trabajar o entrara x enchufe la mujer o el hijo de algun regidor?

    ResponElimina
  2. “Anar ben follat és la base de l’entesa social" Si senyor!!.....frase mítica que hauria de ser entre els deu manaments i que seria valida per a tots els éssers humans.... tots... menys pels seguidors del real mandril, es clar!! AUPA PATXI!!!

    ResponElimina