Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

divendres, 13 de maig del 2011

El cotxe de l’alguacil no passa la ITV

El Citröen de l’alguacial ha dit prou, s’ha rendit en plena campanya electoral. El resultat de la ITV ha estat “negatiu”, i el taller ha fet un pressupost que no pot assumir l’ajuntament de El Pont de Suert amb el gasto públic. “Preferim pagar a Lorenzo per la seva inestimable ajuda, que deixar part del pressupost en una ruïna de cotxe”, ha dit el tinent d’alcalde de l’ajuntament.
Els dos formaven una parella perfecta, comparable a la de Michael Knight i el Coche Fantástico. De fet el Citroën era coetani a la sèrie. Es creu que s’havien produït transformacions genètiques en el si del funcionari, i s’estava convertint en un Transformer.
Lo pitjor és que ara no es podrà anunciar els actes de campanya electoral. Els pregons s’han suspès. Per substituir-ho, es farà servir un focus que il•luminarà de nit al cel, on sortiran les dates dels mítings i els lemes dels partits. Per estar informats, els votants hauran de mirar al cel cada nit als voltants de les 22h. “No deixa de ser un avantatge, si tenim en compte que els veïns dels municipis que comprenen el terme de El Pont de Suert estaran informats alhora”.

3 comentaris:

  1. Aquesta altra ribagorça no ens deixara de sorpendre mai!

    ResponElimina
  2. La clase politica es lo peor que hay,no creo que el teniente de alcalde diga eso ya que no sabe hablar, solo cobrar...aunque los hay peores...hay un regidor de cultura de un ayuntamiento ribagorçà que cobra 3 sueldos. Luego hablan de crisis economica JA!

    ResponElimina
  3. Pues ja se la podrien canviar... que no fa anys que rode ni re!!!!!

    ResponElimina