Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 9 de maig del 2011

El líder del PP realitza la campanya municipal disfressat de Darth Vader.


Els municipis que comprenen El Pont de Suert han començat aquesta setmana amb una imatge força impactant, la del dolent de la pel•lícula Star Wars. Al principi la gent es pensava que era un anunci de cotxes, o que obrien el cinema antic, però els agents publicitaris del PP han cregut oportú disfressar al seu líder de Darth Vader. “Era això o anar amb bigoti”.
La realitat és que a l’Altra Ribagorça el PP és un partit castigat per molts votants. Per aquest motiu han preferit prendre-s’ho irònicament. “Ja que sembla que els del PP siguem l’encarnació del mal, farem una campanya representant el lado oscuro”.
Acompanyant tots els actes polítics tocarà el grup “Rajoy Division”.

2 comentaris:

  1. Yo a los Rajoy Division los vi un dia en La perera y estan de puta madre!

    ResponElimina
  2. Sempre m'ha fet gracia la gavina que hi ha al logo del pp. De vegades rumio si podria ser un voltor o potser algun tipus de rapinyaire....
    però desprès d'estudiar-ho amb calma sempre arribo a la conclusió que es una gavina.... aquella gavina que vola pel cel, que tu mires amb afecte, que fins i tot sembla que et fa una reverència.... i la molt puta només fa que calcular els graus d'inclinació i la força del vent per fer una copiosa cagarada i poder empastifar-te la cara.

    ResponElimina