Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

divendres, 6 de maig del 2011

Inscriuen dos jabalís per error en el curs vinent de forestals.

Una família de “jabalís” expedicionària va baixar al poble de El Pont de Suert des de la muntanya de Buira. Atrets per la forma de granja de porcs del institut van buscar menjar pels seus voltants.
Mare i filla van aconseguir entrar dintre del recinte quan els alumnes sortien a fer un descans. Un cop dintre intentaren menjar els entrepans de la cafeteria, però no van arribar al mostrador. Després de frustrats intents, van fer un tomb per secretaria, i l'administrativa, ensorrada en muntanyes de formularis, va sentir grunyits familiars, “com d’adolescents en zel”, segons declaracions. “Em va semblar vere uns pèls de pinxo gruixuts, quasi rastes, com els que ara porten tota aquesta colla". “Vaig procedir a fer el formulari de preinscripció”.
Els mossos d’esquadra van detenir al mascle restant mentre envaïa part de la carretera del institut, i van fer-li la prova d’alcoholèmia, però donà negatiu.

6 comentaris:

  1. som una colla de jabalins!!!!
    bona publicació, molt encertada.

    ResponElimina
  2. Doncs si, és una raça molt estesa per la comarca, per exemple: Surts un dia i vas a fer un beure al Mariu's o al café... i a qui et trobes.... a un puial de jabalis!
    Fas una volta fins el Miravet i .... un altre puial de jabalis!!
    La jabalina en canvi, és més dificil de trobar per aquest pais, tot i que els rumors que porta el vent de port afirmen que encara que s'amaguin també hi son.

    APA SALUT!

    ResponElimina
  3. oo pues... esqe ara tota ista chen porte rostolls deixos pel cap i semblla q fotiguen un cabarrot de cristo mariasantisima! rediela q nastem dapanyants en istos!

    ResponElimina
  4. M'acagon els polls i les garrapates!!.....que ja mi pique tot!!....

    ResponElimina