Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

divendres, 20 de maig del 2011

Investiguen un monitor d’esplai per llegir "El Nuevo Orden Mundial" de Noam Chomsky als nens de colònies.

Els pares dels nens que fan colònies a Senet han denunciat un monitor d’esplai per difondre idees anarquistes als seus fills. Van sospitar que alguna cosa passava a finals d’estiu. El comportament dels nens canvià radicalment, qüestionant contínuament la seva autoritat. “Parlaven d’un tal Noam Chomsky, però nosaltres pensàvem que es tractava d’un seminarista estranger”, segons ha declarat un dels pares afectats. "El problema d'aquest autor no són les idees, més aviat les frases subordinades que utilitza"
Les sospites s’incrementaren quan els nens van demanar-los un permís per fer una acampada aquests dies de maig. “Ens va semblar estrany, però necessitàvem perdre de vista als nens uns dies”.
Abans d’ahir molts dels pares reconegueren als seus fills acampats a la plaça del Sol de Madrid gràcies al telenotícies. Els nens s’estaven manifestant contra l’actual situació política, sota el lema “Democracia real, ya, o si no, anarquía”.
Las casa de colònies L’Estel de Senet ha estat denunciada, però han assegurant que no treballa cap monitor com l’inculpat. Es creu que el noi forma part de L’Ateneu Llibertari L’Estel Negre, d’ideologia anarquista.

6 comentaris:

  1. Vivimos en un pais donde se puede acampar para ver a Justin Bieber, pero no para defender tus derechos...puta vida que diria mi admirado Maki Navaja...o Me cago en mis mierdas que diria un, ya fenecido, pontarri

    ResponElimina
  2. Es una mentira com una catedral. Estic molt vinculat al campament l'EStel i no hi ha cap denùncia. A veure, les proves?

    ResponElimina
  3. Aquesta notícia és ridícula... sóc periodista i hem sembla més una redacció narrativa de ciència ficció que res. He anat 15 anys al campament Estel, tot i no compartir les seves idees, puc donar fe que no s'imparteixen idees anàrquiques... tot al contrari... I com a opinió personal, el testimoni i declaracións d'aquests pares, si són fidels a la realitat, em semblen d'una estupidesa absoluta. Ridícul.

    ResponElimina
    Respostes
    1. doncs si, efectivament, la notícia es rídicula, i les declaracions dels pares són estúpides, no cal ser periodista per adonar-se que aquest és un bloc de notícies ridícules de la Ribagorça!!!

      Merci perl comentari!!

      La redacció

      Elimina
    2. Anarquista no sé pero secta si que es. Por propia vivencia y más los nuevos curas o los que iban a ser,, más radicales.

      Elimina
  4. yo voi cada año y no dicen nada anarquista sino lo contrario es mas su imno es lestel lestel errant lestel del msti lestel la estelada feliz lestel sustiendas albergan muaxaxos vailenyes k buscan ardientes nuevo amanecer las cimas de tus montañaas nos llaman a conkistar el bien la verdad en lavida con una entrega firme i fiel a los demas

    ResponElimina