Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 31 d’octubre del 2011

El cinema de Pont dedicarà un cicle de pel•lícules del “destape” doblades al ribagorçà

Grans actrius de la transició com Sara Mora, Susana Estrada i actors com Ozores i Esteso seran els protagonistes del proper cicle de cinema a El Pont de Suert. Pel·lícules del nivell de “Pepito Piscina”, “Neumonía erótica y pasota”, “La insólita y gloriosa hazaña del cipote de Archidona” o altres més modernes com “Si no soy Curro Jiménez, ¿qué hago con este trabuco?” es reposaran doblades al ribagorçà.

La ministra de cultura ha dit que és un pla imprescindible per rescatar la cultura de la pirateria. Segons les estadístiques, les pel·lícules del “destape” són les més descarregades pels usuaris d’Internet mitjançant pàgines com “Películas Yonkis”, molt més que superproduccions del tipus “Avatar”.

Les cintes portaran la classificació d’adultes amb el distintiu de 2 rombes. Un equip del SEM farà guàrdia amb l’ambulància per si el to pugés excessivament.

Finalment, es creu que Juanjo Puigcorbé serà l’encarregat de presentar el cicle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada