Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 13 d’octubre del 2011

L’únic cep d’aquesta tardor provoca un duel amb navalles Pallarès

Micòlegs de la zona ajudats per autoritats i científics internacionals investigaven el cau de l’únic cep que ha crescut aquesta tardor. Dos boletaires del poble de Taüll, de cases rivals, aconseguiren arribar abans. Plantats davant del bolet van desenfundar les seves navalles de la marca Pallarès. Sense dubtar ni un moment lluitaren en un duel estil Curro Jiménez.
Ningú s’explica encara com va poder créixer el cep sense aigua. Es sospita que algú que coneixia la zona va sortir al bosc amb regadora. Davant la desesperació per la sequera els boletaires reguen les seves zones preferides.
Per altra banda, el Consell Comarcal promet contractar a Enrique Iglesias si continua la sequera.

4 comentaris:

  1. Ya lo canté yo hace años:
    Cruz de navajas por un solo cep...
    que tiempos aquellos húmedos...

    ResponElimina
  2. Aquellos maravillosos años13 d’octubre del 2011, a les 23:40

    Em venen a la memòria aquells meravellosos diumentxes fent el bermutet (coca-cola, olives la española i uns berverechos/escupinyes amb molt vinagre) al mentxador de casa, davant la tele, amb família, veien la serie de Curro Jiménez!

    Quins records!

    ResponElimina
  3. Puc dir sense por a equivocarme que el primer, segon y tercer cep els he vist yo.
    Paseava amb la meva flaca (bici carretera) al voltan del refugi d`enher a la presa de caballers i no vaig vere cap joc de navalles, no mes vaig vere al vei de taull cuan amagadament pretenia dipositar el valios tresor a dins del cotxe seu, tot disimulan com si portes tres cagades ´d`egua a les mans.

    ResponElimina
  4. Eixa puta sequera..... aquest any no hi han fongs ni davall del llit!!
    Els tirititeros del tarot de totes les putes cadenes del TDT afirmen que el any vinent serà ple de penúries..... poc alegre..... del tot segur a causa de no haver sortit ni un bongui a la muntanya.

    ResponElimina