Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Vilaller celebra el primer ple municipal per Twitter

El poble de Vilaller, sempre a la avantguarda ribagorçana, ha decidit celebrar el seu primer ple municipal per Twitter. Cada regidor podrà enviar un missatge de 140 caràcters al Twitter del club excursionista de Vilaller (@CEVilaller) per dir la seva. “D’aquesta forma ens estalviem els discursos que no porten enlloc”, ha dit l’alcalde. Per discutir les propostes hi ha l’opció de respondre altres “tweets”, inclús “retweettejar” els “tweets” més conflictius. Al final guanyarà el “tweet trending topic”, o tema del moment.
El ple tractarà una proposta que pot revolucionar la política internacional. Volen tancar l’ajuntament com a mesura contra la crisi. “Si tanquen els Caps de Catalunya, perquè no fer el mateix amb els ajuntaments?” reflexiona un regidor.
Amb l’ajuntament tancat s’atendria a domicili, d'aquesta forma no es perdria el contacte amb el poble. Les tasques administratives es podrien realitzar instal•lant una fotocopiadora a la Fonda Mas.
La gent que vulgui participar en el ple podrà fer-ho a través de la xarxa d’Internet Twitter fent-se seguidor (o follower) del CEVilaller, i enviant l’etiqueta (o hashtags) #vilallercontralacrisi amb la seva proposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada