Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dimecres, 30 de març del 2011

Al Qaeda podria estar darrera de la pol•linització i l’astènia primaveral

La pol•linització i l’astènia primaveral són una forma de terrorisme. Molts ribagorçans pateixen silenciosament al.lèrgies i debilitat física cada primavera, però ningú s’havia atrevit a senyalar culpables.
Ara podrien confirmar-se els rumors que situen a Bin Laden al Parc Nacional treballant de guarda forestal. Altres integrants del grup terrorista s’haurien infiltrat com a guardes de refugis. Gràcies a l’estètica barbuda de molts forestals els terroristes no s’han ni d’afaitar.
Els refugis serien utilitzats com guarides secretes on produir clandestinament grans quantitats de pol•len que alliberen des dels Besiberris.
En quan a l’astènia primaveral, les hipòtesis diuen que disposen d’un arma de destrucció massiva, un aparell petit com un comandament a distància que produeix ones que afecten al baix rendiment dels treballadors, sobretot dels funcionaris.

3 comentaris:

  1. ya me ho here pareixet, ya... ixes carnussos de peluts provoquen l'abstèmia primaveral i ara antenc perquè... siran entegristes... si les mossetes no beuen alcohol, no si deixan enredar i no mos menjam una rosquilla ni un crispell!
    i el polen, que mos les atonta..!

    ResponElimina
  2. NOTICIES D’ÚLTIMA HORA:

    Desenes de peluts, rastafaris i jovent de la penya de l'espardenya s'amunteren pels voltants del parc.
    Les autoritats no en treuen l'aigua clara del que fan o esperen allí.
    Chaumet Bardajil, conegut pastor que tura el bestiar pels voltants, afirma haver sentit comentaris sobre uns barbuts Afganesos que produeixen polen en quantitats estrepitoses i que el deixen anar per l'atmosfera.
    Andreu Canut, conegut rastafari de la zona afirma: em penso fer ermitany i no mourem de prastí.

    ResponElimina
  3. Per cert, senyor sinmasié, quina malaltia mes puta i "enfermissa" eixa de la febre cunillera.....ni polen primaveral ni hòsties!!

    ResponElimina