Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

divendres, 4 de març del 2011

Detenen una pubilla per practicar ritus satànics amb un hereu mentre ballaven el “Tatero”.

Els fets van succeir a Vilaller. En un ambient festiu, una de les balladores intentà xuclar-li la sang al seu company de ball. La pubilla, de 15 anys, va sofrir un atac d’ansietat provocat per una crisi d’identitat aguda. La noia diu sentir-se marginada per ser "gótica" en una comarca "romànica".
En declaracions oficials afirma escoltar missatges ocults dintre de la melodia del Tatero. Quan ella es va inscriure a l’esbart dansaire ho va fer creient que la cançó es titulava “T’anterro”.
La moda emocore i gòtica causa furor dintre del jovent ribagorçà gràcies a les semblances estètiques que mantenen amb la vestimenta de les pubilles.

3 comentaris:

  1. Ets un crack!

    Proposaré el nou look a la comissió de festes d'isto any!

    ResponElimina
  2. Per un carnaval gòtic!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Hola, soc un gotic de bcn y me enamorat de la pubilla, anirem a viure tots els gotics barcelonins i farem de la ribagorza una comarca "gotico-romanica", som uns 20.000...no tinc gaira cultura geografica, espero que ens fareu lloc.

    ResponElimina