Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

divendres, 11 de març del 2011

Instal•len a El Pont de Suert una cinta transportadora per comprar el pa sense haver d’agafar el cotxe.

El carrer Victoriano Muñoz té des d’ahir una cinta transportadora com la dels aeroports per anar del Plus a Laura (o a Lorenzo) sense haver d’agafar el cotxe. És una mesura d’estalvi mediambiental que agrairan els casquets polars. També és útil per obtenir queviures imprescindibles com el tabac.
Tindrà tres velocitats diferents que s’activaran en funció del fred que faci al carrer i de l’hora del dia. Durant les hores centrals la cinta s’activarà en “modus fotosíntesis” per a que la gent gran pugui passejar. Però en arribar el migdia agafarà la màxima velocitat per poder comprar el pa 5 minuts abans de que tanquin els forns.
És una iniciativa pilot que seguiran altres pobles ribagorçans com Barruera o Vilaller. A Sopeira en canvi tenen pensat instal•lar unes escales mecàniques.

4 comentaris:

  1. Crec que es una molt bona mesura de cara als casquets polars tot i que, als meus temps choves hauria pagat per que n’instal•lessin una del Mariu's a casa a hores intempestives (me’n vaig fer un fart d'esperar que passes l’express al barri d'Aragó...de fet sempre feva tard tot esperant-lo...).

    ResponElimina
  2. tens tota la rao, jo també m'hagués estalviat mes d'una pulmonia creuant el pont de la pulmonia, tot i que crec que ara la juventut està mes desperdigada, en tot cas s'hauria d'instal.lar una linea de metro barruera-pont.

    ResponElimina
  3. Que apropin la linia 9 hasta pont i facin estacions a torroja, marius i el roser!!!

    ResponElimina
  4. Crec que la Ribagorça Romànica ja hi està al radé

    ResponElimina